Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

0
180

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

Basalt set tjener teksterne på din hjemmeside 3 funktioner:

  1. Øget synlighed i søgemaskinerne
  2. Flere konverteringer
  3. Skaber gode kunderelationer

Øget synlighed i søgemaskinerne

Er din hjemmeside en vigtig platform for salg, så skal der tages højde for søgemaskineoptimering i produktionen af dine webtekster. Gøres dette korrekt, vil det skabe fundamentet for at trække flere besøgende til din hjemmeside.

Googles algoritme kigger på rigtig mange forskellige parametrer, når den skal beslutte, hvem der skal ligge højest på specifikke søgninger.

En af de vigtige her, er indholdet på hjemmesiden/webshoppen. Hvis Google ikke finder dit indhold relevant i forhold til den pågældende søgning, så vil du din hjemmeside ikke figurere.

For at skrive gode SEO tekster kræves det først og fremmest, at der laves en grundig søgeordsanalyse for at finde frem til relevante keywords, som dit indhold kan centrere om. Til det formål kan du med fordel anvende Google Keyword Planner.

Flere konverteringer

Dine produktbeskrivelser og webtekster skal være knivskarpe og informerende på samme tid, og det er nødvendigvis ikke nogen nem opgave.

Den besøgende har ikke mulighed for at røre eller sanse dine produkter, derfor skal dine produktbeskrivelser formå at give den besøgende et godt indtryk af dine produkter.

Hvis det lykkedes dig at lave gode produktbeskrivelser kan du minimere antallet af vare der bliver sendt retur og mængden af utilfredse kunder. Kunden skal helst opleve at få et produkt, der lever op til de forventninger, som produktbeskrivelserne skaber.

Skabe gode kunderelationer

Gode kunderelationer er ikke noget, som opstår af sig selv. Den gode kunderelation starter først og fremmest med et godt førstehåndsindtryk. Tit og ofte er begyndelse til kunderelationen besøget på din hjemmeside, og her må teksten sige at spille en afgørende rolle.

For at dine tekster kan appellere til de besøgende, skal de først og fremmest være informerende og retvisende. Det bidrager til at skabe tryghed hos den besøgende. Derudover fortæller teksterne på din hjemmeside om din virksomhed, og her er der god mulighed for at rodfæste sig som en autoritet indenfor et specifikt område, ved at have gode informerende tekster.

Leverer du jævnligt ny og nyttig information til din målgruppe, som formår at engagere dem, så har du rigtig gode muligheder for at skabe gentagne salg og langvarige kunderelationer.

Tidligere artikelAnmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server
Næste artikelHvilken internethastighed skal du vælge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her