Sådan ripper du Blu-ray/DVD til video i Windows

0
377

Hvis du ligger inde med nogle Blu-ray eller DVD film på deres originale medier, men gerne vil have dem rippet til din computers harddisk og gemt i et nyt videoformat f. eks AVI, så læs mere om hvordan du gør i denne guide.

Blu-ray er et dominerende format i forhold til DVD, hvor DVD har en videoopløsning på 480p så har Blu-ray fra 720p og op til 1080p. For at afspille en original Blu-ray film, så skal man som udgangspunkt have en Blu-ray afspiller eller en computer med et Blu-ray drev.

En god måde at nyde sine Blu-ray film på er at rippe dem til harddisken i et nyt videoformat, der også tillader at man overfører filmen til andre enheder som f. eks iPhone, iPad eller en anden computer.

Til denne guide har vi valgt programmet Leawo Blu-ray Ripper, der både kan håndtere Blu-ray og DVD film. Leawo Blu-ray Rippers primære funktioner er at ripper Blu-ray/DVD til video, fjerne kopibeskyttelsen fra Blu-ray/DVD, samt tage backup af Blu-rau/DVD medier. Leawo Blu-ray Ripper understøtter Bly-ray/DVD til diverse videoformater som MP4, AVI, FLV, MPEG, iPHone, iPad, PSP osv.

Rip Bly-ray/DVD til video

Download Leawo Blu-ray Ripper. Installer programmet i Windows. Åbn Leawo Blu-ray Ripper og indsæt din Blu-ray/DVD film. Klik på knappen “Load BD” for Blu-ray eller “Load DVD” for DVD.

Via feltet “Select output profile” skal du angive hvilket oudput videoformat du ønsker. Vælg f. eks MP4 som eller iPhone – alt efter dit behov.

Ved siden af “Select output profile” er der en lille knap kaldet “Settings” – klik på den og her kan du indstille video codec, audio codec, størrelse, bit rate, aspect ratio, frame rate osv. Det er ikke nødvendigt, men rart for nogle at have muligheden.

Klik på knappen “Convert” for at påbegynde processen med at rippe og konvertere din Blu-ray/DVD film til video. Læs mere om programmet Leawo Blu-ray Ripper her.

Tidligere artikelCut The Rope gratis i din Internet Explorer 9
Næste artikelEt kig på avast! 2014 Free Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her