Sådan konverterer du video til video

0
225

Vi har fundet et freewareprogram som hedder Video to Video og rent faktisk klarer opgaven med at konvertere videofiler til andre videoformater ganske fint.

Så snart du åbner Video to Video har du mulighed for at indlæse en hvilken som helst videofil. Når det er gjort kan du vælge det output videoformat som du ønsker filen skal konverteres til. Der er alle de traditionelle videoformater til rådighed som AVI, MPEG, MP4, WMV osv. og nogle af de lidt mere sjældne som DV, VC3, MXF, NUT.

Der er et stort udvalg af profiler specifikt til enheder fra Apple, Android, Sony, BlackBerry, spil-konsoler, smartphones, HD-TV og mange flere.

Hver eneste af disse profiler har standardindstillinger og du kan som udgangspunkt blot vælge dem og klikke på Convert for at komme i gang. Ønsker du derimod mere kontrol med processen, så har du mulighed for at indstille f. eks video codec, aspect ratio, frame rate og mere. Der er også understøttelse til undertekster og du kan justere på farveskemaet osv.

Der er også andre funktioner i Video to Video som f. eks muligheden for at opdele eller sammenføje videofiler, fjerne reklamer, udtrække billeder fra videoer og meget mere. Video to Video er ikke fejlfrit og vi oplevede et par småfejl hen ad vejen. Men alt i alt, så er programmet yderst funktionelt af et freewareprogram at være.

Tidligere artikelTag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
Næste artikelGammel Excel fejl, eksisterer stadig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her