Sådan håndterer du Java på din PC

0
253

JavaRA er et lille freeware program, der kan være en stor hjælp til at håndtere din Java installation og de filer som følger med Java på din computer.

Med JavaRA kan du opdatere alle indstillinger for Java på din computer med et enkelt klik. Du kan f. eks fjerne hele Java-installationen, hvis du ikke længere ønsker den repræsenteret på din computer.

Så sørger JavaRA for, at alle filer, mapper og tilføjelser i registreringsdatabasen bliver slettet fuldstændigt. Denne funktion er også velegnet, hvis du oplever problemer med Java og ønsker en ny installation efter en komplet afinstallation af Java.

Derudover har JavaRA en funktion, der hedder “Update Java Runtime” som hjælper dig med at opdatere Java til den seneste version. Det kan være smart, da det er vigtigt altid at have den seneste version af Java installeret.

JavaRA er ikke voldsomt avanceret og det skal ikke ses som en større løsning på ens problemer med Java, men eftersom JavaRA kan fjerne Java fuldstændigt fra din computer, uden at efterlade filer og tilføjelser, så er den funktion i hvert fald på sin plads at fremhæve.

Download JavaRA

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her