Rygte: Nyt om Windows 8

0
217

Vi har opfanget lidt nyt om det kommende styresystem fra Microsoft, nemlig Windows 8. Egentlig ved ingen, udover Microsoft selv, om det kommende Windows kommer til at hedde Windows 8 – det er blot det gængse udtryk brugt på Internettet, når nyheder om styresystemet rapporteres.

Via sitet Winrumors rapporteres det, at nye billeder af Windows 8 er blevet lækket og de viser åbenbart nye funktioner som styresystemet kommer til at indeholde. De lækkede billeder er angiveligt fra Windows 8 Milestone 2 og betegner hvor i udviklingen Windows 8 befinder sig.

Det lækkede billeder viser to nye og interessante funktioner i brugerfladen:

Det drejer sig som følgende funktioner som er fremhævet af Winrumors:

-> En ny funktion “Restart if required” er blevet tilfæjet under “install updates” knappen. Det er under den overordnede service Windows Update billedet stammer fra.
-> Det viser sig at Microsoft, overraskende nok, har valgt at implementere den gode gamle funktion “Up” (eller “Op”) som tidligere var en del af Windows Explorer – Windows Explorer er et browservindue som bruges til at navigere rundt i Windows med.

Eftersom Windows 8 stadigvæk er på tegnebrættet, så skal vi ikke forvente de store ændringer i brugerfladen endnu. Samtidigt skal vi også gøre opmærksom på at dette rygte blot kan være et rygte, da Microsoft intet officielt har udtalt om funktionerne i Windows 8.

Kilde: Winrumors.com

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her