Rip en DVD til harddisken

0
1746

I denne artikel vil vi med programmet WinX DVD Ripper vise hvordan du ripper en DVD film til din harddisk. WinX DVD Ripper kan konvertere en DVD film i mange forskellige videoformater som f. eks AVI, MPEG, MKV, DivX og gemme den færdige fil direkte på harddisken.

Ønsker du at medtage underteksterne fra den originale DVD film, så kan du nemt gøre det via programmet.

Her er en kort gennemgang af WinX DVD Ripper som viser hvordan du ripper en DVD film til video:

I øverste venstre hjørne skal du klikke på knappen “Load DVD”. Herefter skal du blot vælge dit DVD drev og WinX DVD Ripper vil automatisk loade din DVD film.

I bunden af WinX DVD Ripper skal du via “Output” vælge den placering på din harddisk, som du vil rippe din DVD film til – det kan f. eks være skrivebordet eller en specifik mappe.

Klik på “Profile” og angiv det videoformat som du ønsker filmen gemt i. AVI eller MP4 er populære videoformater – især MP4, da det bliver anvendt som standard af de fleste bærbare enheder og tablet computere.

Via feltet “No Subtitle” kan du angive om du ønsker danske undertekster eller et andet set af undertekster på den færdige videofil.

Ønsker at du at redigere i filmen før den bliver rippet til video, så kan du klikke på “Edit” i menulinjen og få adgang til en hel del værktøjer til videoredigering.

Når du er klar til at rippe din film skal du klikke på knappen yderst til højre – din DVD film bliver nu rippet.

Download her

Tidligere artikelHDD Regenerator
Næste artikelF-Secure SAFE 2020

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her