Ret fejl på din computer

0
355

Oplever du mange fejl på din computer f. eks et langsomt Windows, ustabile programmer og fejlmeddelelser? Så er løsningen Registry Mechanic. Registry Mechanic er et program designet til at rengøre, reparere og optimere din computer system med sin pris-vindende teknologi.

Omkring 94% af alle computere har overflødige filer, ubrugte drivers, eller korrupte og skadelige registreringer i registreringsdatabasen. Sådanne fejl resulterer hyppige fejlmeddelelser, langsom opstart, og faldende effektivitet og reduceret ydeevne.

Programmer og spil vil køre langsomt og mere ustabilt med en tendens til at gå ned oftere. En beskadiget registreringsdatabase kan i yderste konsekvens resultere i, at Windows ikke længere kan starte eller køre. Registry Mechanic er en god løsning på alle disse problemer. Registry Mechanic er også i stand til at fjerne fejlagtige og beskadigede registreringer i registreringsdatabasen database, som er det typiske problem.

Registry Mechanic er udstyret med en integreret og avanceret “fejl-test-teknologi”, som er i stand til at lokalisere ugyldige registreringer i Windows registreringsdatabasen. Denne teknologi er udviklet til at fjerne kun det faktiske fejl, og dette betyder, at falske positiver er meget sjældne.

Registry Mechanic har et brugervenligt interface og er forholdsvis let at bruge. Efter installationen sørger Registry Mechanic for at rengøre dine registreringsdatabasen og holde computeren ren og effektiv i fremtiden.

Download Registry Mechanic

Tidligere artikelBeskyt dine personlige oplysninger i Vista
Næste artikelMicrosoft frigiver Office 2013 som Customer Preview

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her