Prøv Windows 8 Metro brugerfladen

0
19

Der er meget tale og en del rygter om Windows 8 lige for tiden – det kommende styresystem fra Microsoft er gået ind i sin sidste udviklingsfase, hvor udviklere og producenter har fået lov til at teste Windows 8 inden det bliver frigivet til offentligheden.

Der er ingen tvivl om at brugerfladen i Windows 8 vil blive den såkaldte Metro brugerflade, der bygger på en ny og mere app-baseret opsætning af det velkendte skrivebord og de funktioner, programmer og apps som er en del af Windows 8.

Du har mulighed for at prøve hvorledes Windows 8 Metro vil se ud og føles på din computer med programmet “metro7 app” – der er ikke tale om et officielt stykke software fra Microsoft, men snarere et program som imiterer hvorledes Windows 8 Metro vil tage sig ud. “metro7” er meget overbevisende, flot og stabilt udviklet. Læs her hvordan du kan prøve den:

Start med at downloade metro7 fra den officielle side. Installer programmet i din version af Windows.

Start metro7 op og du vil nu se en flise-baseret brugerflade, som er adskilt fra resten af dit skrivebord.

Klik på pilen i øverste højre hjørne for at indstille dine muligheder, fastgøre programmer eller web-sites til fliserne og meget mere. De indbyggede apps er minimale, men du kan sagtens hente flere eller tilføje programmer eller bogmærker

Windows 8 Metro

Du kan trække fliser rundt omkring i brugerfladen for at omarrangere dem, eller træk ned til bunden for at fjerne dem fra brugerfladen.

Windows 8 Metro

metro7 er en sjov måde at opleve det kommende Windows 8 på også selvom programmet ikke er fra Microsoft, så er det bestemt værd at prøve.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her