Ny version af Windows Defender

0
510

Microsoft har frigivet en ny version af deres sikkerhedsprogram Windows Defender, kaldet Windows Defender Offline. Windows Defender Offline er designet til afvikling udenfor Windows-miljøet – i sagens natur, betyder det at Windows Defender Offlines opgave er at finde rootkit virus og andet malware som kan inficerer din computer i løbet af opstarts-sekvensen.

Derfor skal Windows Defender Offline afvikles direkte fra et CD eller DVD medie – det er også muligt at installere Windows Defender på et USB-drev. Efterfølgende kan du benytte din CD, DVD eller USB-drev som opstarts-medie og scanne din computer for trusler i opstarts-sekvensen.

Har du allerede en virus eller rootkit infektion, så skynd dig at downloade Windows Defender Offline og installér programmet på et medie. Genstart din computer med mediet tilknyttet og lad Windows Defender Offline scanne din computer og fjerne årsagen til infektionen.

Windows Defender Offline vil guide dig igennem alle detaljerne ved processen, som er inddelt i fire trin. Vær opmærksom på at Windows Defender Offline kræver 250 MB plads på et medie.

Tidligere artikelOmdan din version af Windows til Windows 8
Næste artikelFjern vedvarende malware og crimeware med Norton Power Eraser

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her