Når computeren er din arbejdsplads

0
202

Flere og flere jobs er baseret på, at du har adgang til nettet, og at en stor del eller måske endda alt arbejdet foregår på en computer. Har du også et studiejob, et bijob eller måske et fuldtidsjob, der foregår primært på nettet? Så bør du tænke på din computer som din arbejdsplads. 

Så skal din computer bare fungere som en velsmurt maskine. Det kræver, at du har en nyere og mere driftssikker computer, end hvis du bare brugte den til lidt underholdning i ny og næ. Desuden skal din computer have installeret alt det relevante software, så du er så godt kørende som muligt.

Hvilken type online arbejde har du?

Der kan være mange forskellige typer af arbejde, der foregår helt eller delvist online. Det kan for eksempel være nogle af disse jobs, du har: 

  • Forfatter eller skribent
  • Tekstforfatter
  • Ejer af en webshop
  • Online rådgivning
  • Webdesigner
  • Blogger eller vlogger

Det kan selvfølgelig være andre typer af relaterede jobs. Fælles for dem alle er, at du bruger din computer til at arbejde på.

Få installeret den rette software

Der er flere nødvendige programmer, du skal have installeret på din computer, hvis den skal være så velsmurt som muligt. Bruger du den mest til at skrive på, så skal du have det nyeste opdaterede online skriveprogram. Uanset hvad du bruger din computer til, der er arbejdsrelateret, så skal den selvfølgelig have alle de relevante beskyttelsesprogrammer installeret. Det gælder både antivirusprogrammer og en beskyttelse af dine personfølsomme oplysninger. 

Du skal også beskyttes imod hacking af dine unikke tekster, tegninger, opgaver og så videre. I det hele taget anbefales du at få lagt hele den store sikkerhedspakke i stilling på din arbejdscomputer. Så er du så godt beskyttet, som du kan blive.

Søger du et online job?

Har du endnu ikke et online job, men leder efter et, så er der et væld af muligheder for at finde et job på nettet, som du kan tjene penge på. Der er selvfølgelig de mere oplagte muligheder som at skrive tekster, have en blog, være youtuber eller lignende. Men der er også efterhånden mange muligheder for at være iværksætter og oprette et firma, hvor du kan tilbyde dine ydelser online.

Det er selvfølgelig ikke gjort over en nat. Det kræver en del at banke et velfungerende firma op. Og så kræver det selvfølgelig også, at du har nogle evner, som er fundamentet for sådan en type virksomhed. Dertil kommer, at du også skal tænke på, hvordan du bliver tilstrækkelig synlig på nettet, så dine kunder finder dig. 

Nogle online jobs er lige til at gå til, de fleste kræver en hel del mere.

Sørg for at opdatere din computer

Når din computer skal fungere som din arbejdsplads, så er det helt essentielt, at den kører optimalt. I den forbindelse er det vigtigt, at du sørger for, at den bliver opdateret regelmæssigt. Det kan virkelig godt betale sig at investere i nogle gode programmer til det. Nogle programmer kan sættes til automatisk at opdatere med nogle regelmæssige intervaller, andre programmer er du nødt til selv at køre. Bare det bliver gjort, så maskineriet er velsmurt.

Tidligere artikelGuide: Bliv klogere på VPN
Næste artikelTest Drive Internet Explorer 9

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her