Microsoft stopper Service Pack Blocker Tool.

0
181

Microsofts eget udviklede program Service Pack Blocker Tool til Windows XP og Vista holder op med at fungere om kort tid. Der bliver dog stadig mulighed for at vælge SP3 til XP og SP1 til Vista fra, hvis man ikke er interesseret i opdateringen.

Flere virksomheder har valgt at blokere for installationen af SP3 til Windows XP og Service Pack 1 til Vista med Service Pack Blocker fra Microsoft. Grunden har som oftest været, at man ønskede at gennemteste servicepakkerne med firmaernes egne programmer, inden de blev installeret på alle computerne.
Microsoft har nu meddelt at Service Pack Blocker stopper med at virke i løbet af foråret. De 28. april udløber blokeringen af Vista, og det samme for XP den 19. maj. Efter disse dato’er bliver opdateringspakkerne automatisk leveret til igennem Windows Update. Man bliver dog ikke tvunget til at installere opdateringerne. Man vil som bruger stadig blive spurgt hvorvidt man ønsker service pakken inden installationen starter, og vil ikke blive installeret på computere hvor automatiske opdateringer er deaktiveret, de skal her hentes igennem Windows Update af brugeren selv.

SP1 til Vista blev udgivet d. 14 april 2008 og SP3 til XP et par uger senere, så virksomhederene har haft næsten et år til at teste pakkerne, inden den automatiske distribution begynder.

Tidligere artikelOpret en partition på din harddisk i Vista
Næste artikelKrypter din USB Flash Disk gratis

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her