Microsoft Security Essentials 4.0 frigivet

0
212

Microsoft har frigivet en opdateret version af Microsoft Security Essentials og har du en lavere version end 4.0 installeret, så bør du erstatte den med denne version.

Med til de seneste opdateringer ved Microsoft Security Essentials er, at sikkerhedsprogrammet nu via modulet ““Automatic Remediation” er langt bedre til at sætte potentielle trusler i karantæne uden brugerens intervention. Og Microsoft hævder at scanningens ydeevne og evne til at afsløre malware er væsentligt forbedret set i forhold til tidligere udgaver.

Programmet kan nu også bruge Microsoft Active Protection Service (det nye navn for SpyNet) til automatisk at indberette malware til Microsoft – det hjælper Microsoft til at udvikle nye definitioner (nye opdateringer med beskyttelse imod den nyeste virus og malware) og tillader Microsoft Security Essentials at reagere hurtigere på nye udbrud af virus.

Den grundlæggende funktionalitet i Microsoft Security Essentials fungerer ligesom enhver anden antivirus sikkerhedspakke, hvor real-time beskyttelse konstant scanne filer og fjerner trusler, før de kan forårsage nogen skade. Men du kan også køre scanninger on-demand eller automatisk (via en planlægningsagent), for at opdage eventuelle malware trusler, som kan have trængt forbi firewallens forsvar.

Tidligere artikelTest og optimer din Intel SSD
Næste artikelÆndring af størrelsen på ikonerne på Skrivebordet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her