Microsoft Office 2013 – Download og prøv det nye Office

0
38

Den nyeste version af Microsoft Office er lige på trapperne med et nyt design som skulle være mere intuitivt, samt cloud-synkronisering og en række sociale funktioner, der skal gøre det nemmere at dele indhold på tværs af netværk. Det nye Office bliver kaldet både Microsoft Office 2013 og Office 365 – du kan downloade og prøve programmet, hvis du har enten Windows 8 eller Windows 7 som styresystem.

Kernen i Microsoft Office 2013 er stadigvæk Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access. De klassiske moduler er blevet opgraderet væsentligt og indeholder nye funktioner, samt en del forenklinger af brugerfladen.

Microsoft har valgt at integrerer Skype i Microsoft Office 2013, så brugere nemt kan foretage opkalde til fastnet- og mobilnumre via programmet. Hver måned får brugeren 60 minutters gratis taletid til fastnetnumre i over 40 lande og mobilnumre i 7 lande.

SkyDrive, som er Microsoft online lagerplads, er også en integreret del af Microsoft Office 2013. Brugere får 20GB ekstra lagerplads, når du anvender Microsoft Office 2013 – SkyDrive anvendes primært til at gemme data online og dele dokumenter, regneark og præsentationer med andre brugere.

Har du lyst til at se hvad det nye Microsoft Office 2013 har at byde på, så kan du en prøveversion, også kaldet Premium Preview, via Microsoft egen hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her