Microsoft lancerer BuildWindows.com

0
194

Microsoft har lanceret et nyt website, som hedder BuildWindows.com. Dette website er udviklet med det formål, at rapportere om udvikling og tiltag på dens seneste Developers Conference kaldet BUILD.

BUILD er en helt ny developers event (for udviklere), som vil oplyse hardware og software udviklere om, hvordan man drager fordel af fremtiden for indenfor Windows. BUILD vil forsøge, at vise hvordan man arbejder med de helt nye touch-centric teknologier for at skabe hurtige, velfungerende og dynamiske apps, som vil kunne understøtte de indbyggede teknologier i det kommende Windows 8.

Web-integrerede og web-drevne Windows 8 apps, som er opbygget så de bruger HTLM5 og JavaScript, vil have direkte adgang til computerens ressourcer og kraft. Touch-optimeret browsing er også en teknologi som vil blive implementeret i Internet Explorer 10 og vil forandre måden brugere oplever og interagerer med Internettet.

BUILD er det første sted, hvor det er muligt at dykke dybt ned i Windows fremtid og lære om, hvordan alt dette er muligt. Surf ind på BuildWindows.com for at se nærmere.

Besøg BuildWindows.com

Tidligere artikelTransformers 3 tema til Windows 7
Næste artikelTilføj og del netværksprinter i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her