Microsoft frigiver Windows 8.1 Preview

0
422

Microsoft har officielt annonceret og frigivet Windows 8.1 Preview på virksomhedens Build 2013 udvikler konference.

Det skal siges, at Windows 8.1 Preview ikke er færdigudviklet og derfor endnu ikke har en decideret afinstallationsforløb. Men hvis du er interesseret og har mulighed for at installere det på en separat partition eller kan gendanne en systembackup efterfølgende, så er der mange nyheder og funktionalitet at udforske.

Microsoft har forsøgt at adressere nogle af de mest almindelige problemer som er kritikpunkterne i Windows 8, f. eks kan du nu boote direkte til skrivebordet. En Startknap er kommet tilbage på startskærmen og du kan deaktivere “amulet” baren i højre side af skærmen.

Du har også langt større kontrol over apps i Windows 8 og de bliver automatisk arrangeret side om side.

Windows 8.1 Preview leveres sammen med Internet Explorer 11, der er en del hurtigere end tidligere versioner. Søgefunktionen i Windows 8.1 Preview er også forbedret og mange andre system apps er ligeledes opdateret.

Den nemmeste måde at få fat i Windows 8.1 Preview er at downloade og installere opdateringen. Genstart din computer og følg anvisningerne herfra.

Vær opmærksom på at Windows 8.1 Preview kun er tilgængelig i følgende sprog foreløbigt: arabisk, engelsk, kinesisk, fransk, tysk, japansk, russisk, spansk, svensk og tyrkisk.

Download Windows 8.1 Preview

Tidligere artikelCut The Rope gratis i din Internet Explorer 9
Næste artikelEt kig på avast! 2014 Free Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her