Malwarebytes Anti-Malware 1.70 frigivet

0
249

Malwarebytes Corporation har for kort tid siden frigivet Malwarebytes Anti-Malware 1.70, der indeholder en del forbedring og mindre tweaks.

Kort fortalt, så er Malwarebytes Anti-Malware et program som er specialiseret i at bekæmpe malware infektioner på brugerens computer. Malwarebytes Anti-Malware findes i en freeware version, der er meget populær, og en Pro-version som ikke har haft det store gennembrud endnu.

Med den nye 1.70 version er Malwarebytes Anti-Malware blevet opdateret til at fungerer sammen med Microsoft Windows 8, så både det nye styresystem og Internet Explorer 10 bliver identificeret korrekt i alle scanningsrapporterne.

Forbedringerne til Malwarebytes Anti-Malware omfatter bla. at alt kortlagt malware automatisk bliver sat i karantæne nu. Scanningsteknologien er ligeledes forbedret, så programmet har nemmere ved at opdage nye og ukendte trusler via adfærdsmønstre.

Er du nuværende bruger af Malwarebytes Anti-Malware, så bør du opdatere din version. Er du ikke bruger, men ønsker et godt og gratis program som et ekstra værn imod malware så vil vi anbefale at du prøver Malwarebytes Anti-Malware.

Køb Malwarebytes Anti-Malware Pro
Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her