Mål hastigheden på din Internetforbindelse

0
234

Speedtest.net er et gratis hjælpeprogram, der måler ydeevnen og hastigheden på din Internetforbindelse.

Speedtest.net benytter et stort internationalt netværk af servere til at simulere uploading og downloading af filer – på den måde kan du få et forholdsvist retvisende billeder af hvor hurtig din Internetforbindelse er. Spørgsmålet er om du reelt får det du betaler for.

Efter du er surfet ind på Speedtest.net, så skal du blot klikke på på Begin Test og du vil blive inviteret til at udføre testen. Speedtest.net vil så udføre ventetidstesten, før den måler download og upload ydeevnen.

Dine resultater bliver vist på et lille, letoverskueligt vindue, som du kan kopiere til din din desktop, hvis du synes. Dette viser dig download, upload og ping hastighederne, sammen med information om din ISP (internetudbyder) og den server, der blev brugt til testen.

Der kan fås en masse ekstra analysemateriale på Speedtest.net, hvis du ønsker det. Speedtest.net kan vise hvordan dine resultater er sammenlignet med din Internetudbyders gennemsnit og My Results sektion giver et mere detaljeret overblik af testprocessen, som kan eksporteres til en CSV fil.

Hvis du er nørdet med Internethastigheder, så er det ulejligheden værd, at kaste et blik på Speedtest.nets World Results sektion, hvor du kan tjekke status for Internethastigheder i lande og byer rundt om i verden.

Speedtest.net udgør en let og overskuelig måde til at måle din Internethastighed på, selvom gyldigheden af resultaterne ikke kan anses for 100% sikre.

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her