Løs problemer med Internet og netværk i Windows

0
208

Freeware programmet Complete Internet Repair er et fejlfindingsværktøj, der kan løse mange almindelige problemer med Internetforbindelse og netværket i Windows og Complete Internet Repair klarer det ofte med ganske få klik.

Hvis du oplever, at Internet Explorer opfører sig underligt og har problemer med at registrere netværksforbindelser eller TCP/IP indstillinger, så kan du via Complete Internet Repair klikke på funktionen “Repair Internet Explorer” og omregistrere alle DLL og OCX filer – disse filer kræves af browseren for at Internetforbindelsen afvikles korrekt.

Funktionen “Reset Windows Firewall Configuration” vil løse problemer med Windows Firewall, der nogle gange kan blokere programmer fra netværket og dermed deaktivere mange af disse programmers virkeområder. Der er også andre muligheder for at reparere indstillinger i Windows med hensyn til netværket – bla. kan du via Complete Internet Repair ”resette” TCP/IP og Winsock, reparere din SSL/HTTPS-indstillinger og meget mere.

Men du skal bruge Complete Internet Repair med omtanke, eftersom nogle løsninger kan give flere problemer end de løser. Vælger du f. eks “Repair Winsock”, kan det reparere en brudt Internetforbindelse, men kun ved at genoprette standardindstillinger i Windows, som kan resultere i at andre Internet eller netværk-relaterede programmer, som du har installeret kan holde op med at virke.

Hvis din Internet- eller netværksforbindelse er brudt sammen, så kan det stadig være værd at bruge Complete Internet Repair, men vi vil anbefale du kun anvender én reparationsfunktion ad gangen. Opret med god samvittighed et systemgendannelsespunkt før du starter, så du nemt kan fortryde reparationer og rettelser, hvis det er nødvendigt.

Bedømmelse:
Hvis nogle af områder af computerens netværk eller Internetforbindelse synes at være brudt sammen, så kan du reparerer disse problemer med Complete Internet Repair. Det kan også skabe nye problemer, selv om Complete Internet Repair anvendes med forsigtighed, så vær opmærksom på din fremgangsmåde.

Tidligere artikelOpera – den hurtigste browser?
Næste artikelScan din computer for trusler med Microsoft Safety Scanner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her