Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

0
267

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner.

Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde, f.eks. ved indførelse af formler i et fuldskærms redigeringsprogram. Du er i stand til at indføre komplekse ligninger med brøker, eksponenter, integraler, kvadratrødder m.m.

Og du er ikke begrænset til blot én: Programmet vil acceptere adskillige ligninger på den samme side med det resultat, at én bliver overført til den næste side.

Hvis dette lyder indviklet, så kan det godt være det, afhængig af hvad du foretager dig. Men RedCrab er almindeligvis meget smart med hensyn til, hvorledes den fortolker dine udtryk og i de fleste tilfælde vil den finde ud af, hvad du har brug for første gang. Og når den gør, så kan du lagre og loade komplekse formler til let genbrug senere.

Du behøver imidlertid ikke, at blive involveret i kompliceret matematik, hver gang du bruger programmet. RedCrab arbejder også godt med mere basale beregninger. Og den er også bærbar, så hvis du skal arbejde med matematik på farten, så er der få bedre valgmuligheder – du skal blot installerer den på et USB flash drev og kalde programmet frem, på enhver belejlig PC, når du har brug for det.

Download RedCrab

Tidligere artikelFå overblik over din økonomi med Spiir
Næste artikelTips til at øge produktiviteten på arbejdspladsen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her