Lav nemt din egen hjemmeside med WebSite X5 Free

0
354

Når opgaven er at skabe og opsætte en flot hjemmeside, så står de fleste brugere af. Umiddelbart lyder det også som en teknisk-krævende opgave at skulle fifle med kode og grafiske elementer til en hjemmeside. Men med programmet WebSite X5 Free kan du nemt tackle opgaven uden forudgående viden og få et pænt resultat.

Hvis du skal lave din første hjemmeside, så er WebSite X5 Free velegnet til opgaven især med sin enkle brugerflade og forståelige fremgangsmåde.

WebSite X5 Free er primært baseret på brugen af skabeloner og har, til forskel for lignende programmer, et stort udvalg af gratis designværktøjer som kan hjælpe med til at udvikle en unik hjemmeside.

Når du kigger galleriet af skabeloner igennem vil du med stor sandsynlighed finde en skabelon som matcher det tema din hjemmeside skal have. Så snart du har valgt en skabelon kan du via WebSite X5 Free begynde at opbygge og sætte dit eget præg på den kommende hjemmeside.

Elementer på hjemmesiden som billeder, animationer og Flash komponenter kan du nemt “trække” og “slippe” hen på den plads de skal have. Du kan placere dine egne tekster de steder du ønsker. Det er rigtigt nemt at finde rundt i WebSite X5 Free og det er bestemt et godt sted at starte, hvis du ikke ved så meget om udvikling af hjemmesider.

Vær dog opmærksom på, at WebSite X5 Free ikke laver prangende og avancerede hjemmesider som f. eks webshops og nyhedsportal – det kan tilgengæld klares med købe-versionen af WebSite X5. Men hvis dit behov er at lave en almindelige hjemmeside med indhold som billeder og tekster, så er WebSite X5 Free et godt valg.

Download WebSite X5 Free

Tidligere artikelKopier fil sti til udklipsholder i Windows Vista
Næste artikelAnimeret 3d bruger billede i start menuen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her