Lad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder

0
337

I Windows 7 har Microsoft tilknyttet en funktion, der gør det muligt at opsætte Windows til automatisk at downloade de nyeste drivers til brug for dine hardware enheder. Udover at downloade og installere de nyeste drivers, så sørger Windows 7 også for at hente de seneste udgivede ikoner til hardware enhederne.

Som udgangspunkt er Windows 7 ikke konfigureret til at downloade de nyeste drivers og den opgave skal du derfor selv klare – men i dette lille Windows tip vil vi vise hvordan du får Windows 7 til at udføre opgaven automatisk.

Sådan gør du

Klik på Start-knappen -> Kontrolpanel -> Vis enheder og printere

Du skal nu klikke på det ikon som repræsenterer din computer og derved får du en liste frem over muligheder. Vælg “Indstillinger for enhed”.

Windows 7 bringer et vindue op, hvor du kan vælge “Ja, lad det ske automatisk (anbefalet)”.

Fra nu af vil Windows automatisk søge efter de nyeste drivers til din hardware enheder og ikoner til at afbillede enhederne i Windows brugerfladen. Ligeledes vil Windows 7 søge efter drivers til hardware enheder som du tilknytter din computer f. eks via USB-porten eller lignende. Ønsker du ikke længere, at Windows skal foretage disse søgninger efter drivers så er det blot at deaktivere funktionen ved at afkrydse det tidligere felt.

Ulempen ved udelukkende at forlade sig på Windows 7 til opdatering af hardware drivers er, at de vil modtage de nyeste drivers ret sent. Microsoft skal først modtage dem fra fabrikanten og dernæst tilføje dem til deres online database med hardware drivers. Ønsker du at modtage de nyeste drivers, så snart de bliver frigivet af fabrikanten vil DriverFinder være den bedste løsning.

Tidligere artikelTransformers 3 tema til Windows 7
Næste artikelTilføj og del netværksprinter i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her