Konverter en DVD eller Blu-ray til MKV

0
424

Film på DVD og Blu-ray gør det nemt at afspille dem i Microsoft Windows, men hvis du f. eks ønsker at se en specifik film på din laptop som ikke har et indbygget, optisk drev kan mulighederne synes få. Heldigvis kan du anvende freeware programmet MakeMKV til at løse opgaven.

Der findes et hav af programmer som kan konvertere og omdanne film til videofiler, men MakeMKV er både gratis og nemt at bruge – derfor vil vi anbefale det.

MakeMKV er enkelt i sin opbygning og så snart et medie er analyseret og processen er påbegyndet vil du efter kort tid have en ny videofil på din computer – her er den største begræsning hastigheden på dit drev. Fordelen ved at anvende MKV (Matroska) som videoformat er, at det bevarer menustrukturen på den DVD eller Blu-ray film som du konverterer – samtidigt bevares alt indhold + ekstra materiale.

Udover at bevare menuen og alle kapitlerne på filme, så sørger MakeMKV også for at bevare alle tilgængelige video- og lydspor til filmen.

Selv om din DVD eller Blu-ray er beskyttet med en kopisikring, så kan MakeMKV konverterer indholdet til MKV. Det gør programmet yderst fleksibelt og meget anvendeligt.

Konklusion

MakeMKV er et godt program til at tage backup af dine DVD og Blu-ray film eller konvertere dem til MKV, så de kan afspilles på andre enheder.

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her