Internet Explorer 8 Beta 2 frigivet

0
239

I dag onsdag, den 28. august, har Microsoft frigivet den nyeste beta-version af Internet Explorer, kaldet Beta 2.

Der er ikke voldsomt mange ændringer i forhold til den første beta-version, men IE 8 Beta 2, er stadigvæk er solidt stykke arbejde fra Microsoft.

IE 8 Beta 2 har fået en ny sikkerhedsmenu, samt et indbygget filter, der beskytter mod cross-site scripting. IE 8 sørger også for at fremhæve sidens domæne-navn, så brugeren nemt kan se om man er blevet re-directed til en falsk side.

InPrivate, som vi tidligere har skrevet om, gør det muligt at åbne et “sikkert” browser-vindue, hvor IE 8 ikke gemmer noget data om din færden i hukommelsen. På den måde kan du surfe på nettet og besøge sider uden fare for at der gemmes cookies eller spyware på din computer.

IE 8 har også en funktion, der gør at browseren selv søger i allerede-besøgte sider, bogmærker og feeds så snart du har indtastet de første bogstaver i adressebjælken. F. eks så kan du skrive “vist…” og så sørger IE 8 for at foreslå VistaGuide.dk eller andre ofte-besøgte sider.

En anden funktion sørger for at opdele dine faneblade i grupper, så hvis du har flere faneblade fra samme side åbne, så bliver de markeret med en særlig farve.

Hvis en side crasher i IE 8, så har browseren den funktion, at det kun er det berørte faneblad som lukkes ned – ikke hele browseren. Denne teknologi anvendes også af Firefox. Microsoft lover også, at indholdet i formularfelter bliver bevaret, hvis browseren alligevel går ned, så man f. eks ikke mister beskeder man er ved at indtaste i webmail-programmer. Du kan download IE 8 Beta til både Windows Vista og Windows XP.

Download Internet Explorer 8 Beta 2

Tidligere artikelKopier fil sti til udklipsholder i Windows Vista
Næste artikelAnimeret 3d bruger billede i start menuen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her