Internet Explorer 10 Platform Preview 2 nu tilgængelig

0
241

Microsoft har frigivet endnu en ny version af Internet Explorer 10 Preview i dag og du har nu mulighed for at se flere nyskabelser og funktioner i den populære browser, Internet Explorer 10, fra Redmond IT-giganten.

En del kommentatorer har været kritiske i deres mening om hvorfor Microsoft allerede er så langt fremme i udviklingen med Internet Explorer 10, når Internet Explorer 9 blevet frigivet for relativ kort tid siden dette år – kritikken har været rettet imod Microsoft for at udgive versioner af browseren for hurtigt, især hvis Internet Explorer 10 beta bliver frigivet allerede senere i år.

Alligevel er det et godt tegn fra udviklerne bag Internet Explorer, at de forsøger at frigive en opdateret udgave af browseren for hele tiden at være på forkant med brugernes forventninger og krav. Men der er åbenbart gået en trend i at udgive nyere versioner af samme browsere med korte tidsintervaller – her er frigivelsen af Firefox 5 kort tid efter Firefox 4 et godt eksempel.

For at vende tilbage til Internet Explorer 10 Preview, så vil det ikke være muligt for brugere af Windows Vista og Windows XP at bruge den færdige version af browseren – idéen og hensigten med dette, fra Microsoft side, er at gøre fleste muligt brugere af Windows platformen klar til den kommende version af Windows, nemlig Windows 8.

Microsoft har sammensat en lille videopræsentation af Internet Explorer 10 Preview 2, der viser de nyeste funktioner som du kan teste og prøve med programmet – se videoen her:

Microsoft oplyser desuden, at fremtidige versioner af Internet Explorer 10 Preview vil blive gjort tilgængelige med 8-12 ugers mellemrum indtil en beta-version af browseren vil blive lanceret i slutningen af 2011.

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her