Hvordan ændrer jeg logon skærm i Vista?

0
177

I denne lille guide vil vi vise hvordan du ændrer billedet på din logon skærm.

Du skal første download programmet LogonStudio, der er et gratis program til at ændre logon skærm.

Download LogonStudio

Efter du har downloadet og installeret LogonStudio, så skal du starte programmet. I hovedvinduet har du mulighed for at loade logon skærme, downloade logon skærme eller skabe dine egne logon skærme og uploade dem.

Klik på Download for at få adgange til et stort udvalg af logon skærme. Du bliver nu videresendt til WinCustomize Gallery, der indeholder et væld af grafiske logon skærme.

Tip:
For at kunne downloade så mange logon skærme du ønsker, skal du oprette en gratis konto hos WinCustomize.

Du kan nu kigge i gallerierne og downloade de logon skærme du finder pæne. Efter du har downloadet en logon skærm, skal du klikke på Load for at tilføje den til LogonStudio. Du skal så bare markere en logon skærm og klikke på knappen Apply.

Du kan også lave din egen logon skærm ved f. eks at bruge et baggrundsbillede du har liggende på din computer. Klik på Create knappen og vælg Browse – du kan nu vælde det billede som du ønsker til logon skærm. Navngiv billedet og klik på Save. Marker det med og tryk Apply.

Har du selv lavet en flot logon skærm du vil dele med andre brugere, så kan du uploade billedet til WinCustomize Gallery. Bare vælg den logon skærm du vil uploade og tryk på Upload og følg instruktionerne på WinCustomizes hjemmeside.

Tidligere artikelKopier fil sti til udklipsholder i Windows Vista
Næste artikelAnimeret 3d bruger billede i start menuen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her