Hurtig defragmentering af din harddisk

0
399

Desto mere du anvender din computer, desto flere filer og data på harddisken vil blive fragmenteret og spredt over hele harddisken. Den umiddelbare konsekvens er, at computeren langsomt, men sikkert, bliver langsommere og langsommere. Problemet kan løses ved at defragmentere harddisken og rydde op i alt data.

Defragmentering af harddisken kan med fordel udføres af freeware programmet UltraDefrag, da det indeholder gode funktioner og gennemfører en defragmentering hurtigt.

Med UltraDefrag kan du f. eks vælge at defragmentere en enkel fil, en mappe (hvis du ønsker at forbedre hastigheden for et bestemt program) eller du kan defragmentere et helt drev (harddisk).

UltraDefrag anvender næsten ingen systemressourcer ved afvikling og resultatet er ganske fornuftigt med hensyn til forbedring af hastigheden efterfølgende. Dog er indstillingerne i UltraDefrag ret upædagogiske, da de åbner Notesblokken med en kopi af opsætningen og du er nødt til at ændre indstillinger manuelt her – det virker ret tåbeligt.

Konklusion

Udover den nedsatte brugervendlighed ved ændring af indstillinger, så er UltraDefrag et effektivt værktøj til defragmentering. Det er gratis at bruge og bør prøves før en kommercielt softwareløsning i samme genre.

Download UltraDefrag

Tidligere artikelAfhjælp Browser Problemer ved Genstart af DNS klient cache i Vista
Næste artikelMozilla Firefox version 20 på dansk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her