Hold styr på din Samsung mobiltelefon og tablet

0
204

Mange mobiltelefoner kan opdateres eller synkroniseres via en WiFi-forbindelse uden behov for tredjepart software. Men har du en Samsung mobiltelefon, så kan du med fordel anvende Samsung Kies til at klare mange daglige opgaver meget nemt.

Samsung Kies er udviklet af Samsung som et gratis program, der hjælper brugeren med at overføre filer, apps, indstillinger og meget mere til og fra din mobiltelefon eller tablet. Synkroniseringsfunktioner hjælper med at holde både din mobiltelefon og tablet opdateret.

Den største fordel ved at anvende Samsung Kies er, at programmet kan opdatere firmware på både din Samsung mobiltelefon og tablet computer – det er meget praktisk for brugere som bla. ønsker at opdatere til en nyere version af Android, som er det mobile styresystem som Samsungs produkter anvender.

Nogle brugere vil indvende, at Samsung Kies kan være begrænsende eftersom firmware også kan opdateres via WiFi – men Samsung Kies vinder alligevel stor anerkendelse ved sin evne til løbende at synkronisere f. eks kontaktoplysninger med Outlook, Yahoo, Google osv. Programmet hjælper også med at skabe musiklister og kopiere dem til din mobile enhed.

Konklusion

Samsung Kies kan er for Samsung produkter, hvad iTunes er for Apple produkter. Derfor vil nogle også være utilfreds med programmet, men vi mener bestemt at de fleste Samsung-brugere vil finde glæde ved Samsung Kies.

Download Samsung Kies

Tidligere artikelAfhjælp Browser Problemer ved Genstart af DNS klient cache i Vista
Næste artikelMozilla Firefox version 20 på dansk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her