Grundlæggende oprydning i Windows

0
241

I dette lille tip vil vi præsenterer freeware programmet iolo System Mechanic Free, der kan hjælpe med grundlæggende oprydning i Windows og samtidigt optimerer en del processer som kan være med til at forbedre hastighed og ydeevne.

Hvis du tidligere har anvendt softwareprogrammer til oprydning på og optimering af din computer, så ved du nogenlunde hvilke moduler og værktøjer du kan forvente. Fordelen ved iolo System Mechanic Free er at programmet rent faktisk gør en forskel – her er en kort gennemgang af de funktioner og muligheder iolo System Mechanic Free byder på.

Der er mange værktøjer i iolo System Mechanic Free som du normalt ikke finder i tilsvarende programmer – du finder f. eks et modul som kan defragmentere selve hukommelsen i Windows. Defragmenteringen sørger for at aktive processer i hukommelse udnyttes bedre og fjernes når de er inaktive.

Modulet “Registry Cleaner” er uundværlig og hjælper, som navnet antyder, med at rydde op i registreringsdatabasen. Dette modul er ikke revolutionerende på nogen måde, men ikke desto mindre et habilt værktøj som fungerer efter hensigten.

Derudover har iolo System Mechanic Free moduler som bla. tager backup af registreringsdatabasen, finder og rydder op i inaktive genveje, finder og sletter duplikerende filer, afinstallerer unødvendige programmer i Windows, rydder op på computerens harddisk og generel optimering af processerne i Windows.

Med hensyn til optimering af hastighed og ydeevne, så tillader iolo System Mechanic Free at du afvikler alle relevante værktøjer til dette formål via funktionen “PC Accelerator” – på den måde behøver du ikke afvikle hvert modul for sig selv, men kan klare det på een gang.

iolo System Mechanic Free fungerer med alle versioner af Windows og understøtter også Windows 8.

Tidligere artikelMicrosoft lancerer nyt Download Center
Næste artikelForhindre COM Surrogate i at Stoppe med at Fungere i Vista.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her