Gratis uundværlige dagligdags apps til Windows

0
392

Der findes et hav af apps på markedet, og det er slet ikke til at finde hoved og hale i, hvad de forskellige skal bruges til, og hvilke der er mest brugbare at benytte sig af. Her er en oversigt over de mest uundværlige apps, som du uden tvivl kan benytte dig af i din hverdag – og så endda helt gratis.

Sports apps

Hvis du er aktiv i din hverdag og godt kan lide at holde styr på din motion, kan du med fordel benytte dig af en sports app. Her er appen Endomondo et godt eksempel. Her kan du tracke din løbetur, cykeltur eller sågar en rulleskøjtetur. Du kan både se din rute, distance, tid og en masse andet. Det er nemt at følge din træning og have den lige ved hånden ved denne app.

Musik apps

Der findes en masse forskellige musik apps, hvor Spotify er en af de mest kendte af disse. Her kan du finde et hav af spillelister, som passer til netop dit humør. Derudover kan du lave din egen spilleliste, så du helt frit kan vælge hvad du vil høre og hvornår. Selve appen er gratis, og hvis du ønsker et Premium medlemskab skal dette tilkøbes, hvis du gerne vil undgå at lytte til reklamer.

Mobil bank

Mobil bank er super smart at have lige ved hånden, da du kan tjekke din konto på farten uden noget som helst bøvl. Så hvad enten du har Danske Bank, Nordea eller en hel tredje bank, så har de fleste banker mobil bank, så hvad end du ønsker at tjekke din saldo eller betale en regning, er dette muligt ”on the go” med mobil bank.

Rejse apps

Hvis du, som mange andre, benytter dig af offentligt transport i din hverdag, så er der mange brugbare apps til dig, som kan spare dig besvær og tid. Du kan eksempelvis få en DSB app, hvor du kan købe dine togbilletter, fremfor at købe dem i en automat på stationen.

Derudover kan du også hente Rejseplanen, som er en brugbar app til offentligt transport, for at finde ud af tiderne på hvornår din bus/tog/metro går. Du sparer altså her tiden ved at skulle tjekke afgangene på perronen, da du nemt og hurtigt kan gøre det på din mobil i stedet.

Alle disse smarte apps er nogle som er unødvendige i din hverdag, og derfor er smarte at få downloadet. Dette kan både være på din mobil eller en anden tablet. Du henter dine apps ved Windows Store, som er nemt og enkelt. Ønsker du mobil tilbehør eller tilbehør til din tablet kan du netop nu få en rabatkupon hos Capido.

Du kan finde mobiltilbehør til alt indenfor Microsoft samt mange andre mærker. Så hent disse brugbare apps og køb noget tilbehør til din mobil, så er du sikker på at få den bedste telefon oplevelse med de bedste apps og det fedeste tilbehør.

Tidligere artikelFå overblik over din økonomi med Spiir
Næste artikelTips til at øge produktiviteten på arbejdspladsen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her