Gratis spamfilter til Outlook

0
535

Du kender sikkert problemet med trælse spam e-mails i din e-mail konto – for slet ikke at tale om den irritation som det fremkalder når man som bruger hele tiden skal slette en masse ligegyldigt og unødvendigt spam og junk fra sin indbakke.

Spam og junkmail er et irritationsmoment og nok den største sikkerhedstrussel i Outlook eller anden e-mail klient – vi har fundet et fint freeware spamfilter som kan opsættes til Outlook og Thunderbird fra Mozilla. Det drejer sig som BullGuard Spamfilter

BullGuard Spamfilter er udviklet af sikkerhedsvirksomheden Bullguard med det formål at holde Outlook eller Thunderbird fri for spam, samt alle de andre e-mails som er defineret som skadelige for brugeren.

Spam er blevet en stor gene for mange brugere og uden et effektivt spamfilter kan man bruge oceaner af tid på at slette og blokere spam e-mail. Bullguard selv vurderer at omkring 80% af alle de e-mail, der bliver afsendt hver dag kan klassificeres som spam eller junk.

Med BullGuard Spamfilter kan du kommer på forkant med spam-bekæmpelsen uden at skulle betale for det – BullGuard Spamfilter er nemlig freeware og programmet nemt at installere og integrerer sig fuldstændig i Outlook eller Thunderbird.

BullGuard Spamfilter beskytter også imod e-mail, der benytter “phising” til at snyde modtageren til at klikke på falske link og udfylde bedrageriske skemaer.

Har du problemer med meget spam i Outlook eller Thunderbird, så kan vi varmt anbefale BullGuard Spamfilter. BullGuard Spamfilter har også fået mange gode ord med på vejen fra Trustpilot – du kan download BullGuard Spamfilter her:

Download BullGuard Spamfilter

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her