Gratis software – Privacy Guardian

0
206

Du kan nu gratis downloade programmet Privacy Guardian til Windows og gøre brug af alle programmets funktioner. Det er producenten PC Tools, der har valgt at frigive programmet som en særlig promotion – normalt koster Privacy Guardian cirka 10$ at registrere, men du kan få licensnøglen helt gratis.

Hvad er Privacy Guardian? Privacy Guardian er et lille, praktisk sikkerhedsprogram som hjælper brugeren med at slette alle spor af online aktiviteter og andre spor som f. eks bliver lagret i browseren cache. Privacy Guardian kan også rydde op i overflødige filer som optager for meget plads på din harddisk.

Informationer om hjemmesider som brugeren har besøgt bliver gemt på computeren i form at skjulte filer så som midlertidige filer, cookies, cache, i registreringsfiler og i index.dat filen.

Normalt giver en browser kun begrænset beskyttelse imod sådanne filer fra Internettet, der er udviklet til at snage i brugerens privatliv og her kan Privacy Guardian komme disse uvelkomne spionfiler til livs.

Klik på linket nedenfor og udfyld med dit navn, efternavn og e-mail adresse. Så sender PC Tools en gratis licens til Privacy Guardian til din e-mail adresse.

Gratis licens til Privacy Guardian

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her