Gratis sikkerhedspakke

0
838

Comodo Internet Security er en gratis sikkerhedspakke designet til at beskytte din computer mod virus, malware, hackere og spyware. Den gratis sikkerhedspakke indeholder velfungerende firewall, en malware-scanner som fjerner virus, trojanske heste og adware, samt overvågning af porte, så hackere ikke kan misbruge din computer.

Comodo Internet Security

Comodo Internet Security er som nævnt en komplet sikkerhedspakke, der indeholder alle de værktøjer du behøver for at sikre din computer mod trusler fra Internettet. Når du installere Comodo Internet Security, så bliver du spurgt om du vil deltage i Comodo fællesskabet – her bidrager du og andre brugere, automatisk, med erfaringer og bekæmpelse af trusler. Formålet er at gøre Comodo Internet Security endnu bedre med brugerens feedback.

Der findes mange gratis sikkerhedspakker, men de tilbyder kun en gratis firewall eller gratis anti-virus. Comodo Internet Security kombinerer alle sikkerhedsværktøjerne i en overskuelig sikkerhedspakke, der faktisk ikke kræver synderlig med ressourcer af din computer.

Konklusion

Konklusionen er, at Comodo Internet Security er meget anbefalelsesværdigt – sikkerhedspakken er gratis, brugervenlig og særdeles effektiv. Comodo Internet Security kræver meget få ressourcer og gør ikke din computer langsommere.

Systemkrav

* Windows Vista eller Windows XP
* 64 MB RAM
* 55 MB ledig plads på din harddisk

Download Comodo Internet Security

Tidligere artikelGratis online billedbehandling
Næste artikelDownload Microsoft Office 2010 gratis