Gratis online spil: Ghost Recon

0
64

Spilproducenten Ubisoft har annonceret, at de vil frigive computerspil “Tom Clancy’s Ghost Recon Online” som et gratis spil, der kan spilles online i et tredjepersons perspektiv i den velkendte taktisk- og action-prægede Ghost Recon stil.

Ghost Recon Online tilbyder alle de bedste kvaliteter fra Ghost Recon serien af computerspil, men i et online-baseret univers.

Spillet lader spilleren vælge imellem tre forskellige Ghost-klasser – med andre ord, tre forskellige typer af specialist-soldater.

Ghost Recon Online

Gameplayet er anlagt på at spilleren skal gennemføre en lang række missioner ved brug af de forskellige specialstyrker til rådighed. Eftersom hver soldat har en bestemt profil som er det vigtigt at tænke taktisk og klogt over hvert træk – at løbe ind i fjendens lejr “guns blazing” er dømt til at mislykkedes.

Ghost Recon er derfor et actionspil, der kræver omtanke og køligt overblik. Har du mod på at prøve Ghost Recon Online, så kan du via følgende link registrere en konto hos Ubisoft og deltage i beta-versionen:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her