Gratis backup til Windows Vista og Windows 7

0
233

Det er vigtigt at tage regelmæssig backup af programmer, filer og indstillinger i Windows. Selvom de fleste gode backup programmer koster penge, så har vi fundet to applikationer som er freeware og gør et grundigt job med backup.

DiscWizard

De fleste computerbrugere kender sikkert backup-løsningen Acronis True Image, der er meget nyttigt og populært. Men programmet DiscWizard er et godt alternativ til Acronis og koster intet at bruge.

DiscWizard er udviklet af harddisk-producenten Seagate og du kan downloade DiscWizard her fra Alt-til-Windows.dk:

Download DiscWizard

DriveImage XML

Et andet solidt backup program er Norton Ghost, der altid har været garant for sikker og optimal backup af filer. Norton Ghost er desværre et relativt dyrt program, men tilgengæld er DriveImage XML helt gratis at benytte.

DriveImage XML hjælper dig med at foretage en fuldstændigt backup image af din harddisk eller partition. Du kan altid genskabe dit image af en partition eller din harddisk, hvis du har brug for det. Du kan også klone din harddisk til en anden harddisk.

DriveImage XML har også en image-explorer magen til den du finder i Norton Ghost – En image-explorer lader dig gennemgå tidligere images og giver dig mulighed for at genskabe enkelte filer fra en image backup.

Download DriveImage XML

Tidligere artikelHjælp til Vista
Næste artikelMere hukommelse i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her