Gratis antivirusprogram – Comodo Antivirus 2013

0
231

Der findes dusinvis af gratis antivirusprogrammer med forskellige fordele og ulemper – og forskellige effektivitetsniveauer. Comodo Antivirus er et antivirusprogram som tilbyder total PC beskyttelse gratis og heldigvis ikke en eller anden version, der er blevet skrællet ud af et betalt produkt.

Du kan let scanne ethvert drev tilknyttet din computer, eller fil, og få leveret tilbundsgående rapporter om virusaktivitet og spore mistænkelige filer, ved hjælp af en nogenlunde brugervenlig brugerflade.

Comodo Antivirus er ret intelligent konstrueret – programmet genkender typisk virusadfærd og er i stand til at blokere de fleste infektioner inden de inficerer computeren. Hvis Comodo Antivirus sporer en mistænkelig fil på selve din computer, som kunne være en virus, vil programmet anbringe denne fil i “Antivirus Jail”. Filen er nu blokeret og afventer brugeren dom. Hvis det er en indtrængende virus, så kan du hurtigt bede Comodo Antivirus om at slette den.

Comodo Antivirus indeholder også en mekanisme, hvormed en bruger kan sende en hvilken som helst fil, der virker mistænkelig, til en ”Safe List” og få en umiddelbar tilbagemelding om mulige virusfiler fra Comodo sikkerhedseksperter og andre PC brugere.

Fordele ved Comodo Antivirus:

  • Proaktiv og “intelligent” antivirus-teknologi som opfanger ukendte trusler.
  • Automatisk opdatering med den nyeste virusbeskyttelse.
  • Let anvendelig brugerflade tillader dig at installere og glemme programmet. Ingen generende pop-ups, eller falske alarmer.
  • Isolation af alle mistænkelige filer udelukker muligheden for PC smitte.
  • Cloud-baseret antivirusscanning sporer en skadevoldende fil, også selv om en bruger ikke har opdaterede virusdefinitioner.
  • Cloud-baseret system for adfærdsanalyse sporer malware i opstart ØJEBLIKKELIG.

Systemkrav: Windows 7/Vista/XP SP2/Windows 8 og 152 MB RAM/400 MB hard disk plads.

Download Comodo Antivirus

Tidligere artikelTag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
Næste artikelGammel Excel fejl, eksisterer stadig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her