Gratis antivirus til din Android

0
267

Eftersom du anvender din smartphone hver dag til at holde kontakten med dine venner, familie og forretningsforbindelser, så er det anbefalelsesværdig at beskytte alle dine data imod virus og malware.

Ofte bruger vi også vores smartphone til at betale regninger, parkingspladser, indscanne QR-koder, lagre personfølsom data og meget mere. Alt denne datatrafik er udsat for tyveri og misbrug, hvis du ikke har et antivirus til din Android.

Det kan helt sikkert være en udfordring at finde et godt antivirusprogram til Android, da Google Play er fyldt med apps som lover guld og grønne skove – men det er reelt svært at gennemskue om disse app lever op til deres løfter.

Du kan med fordel læse vores artikel “Stor test af mobil antivirus til Android” og blive klogere på antivirus til Android.

Men ønsker du gratis antivirus til din Android og samtidigt en app, der fungerer effektivt så bør du kigge nærmere på TrustGo Antivirus & Mobile Security.

Antivirus & Mobile Security har kåret som den bedste app til Android af AV-TEST, der uafhængigt tester antivirus app. Med denne app får du moduler, der beskytter imod virus og malware, samt en nyttigt module kaldet “Find My Phone”, der er meget relevant hvis din smartphone bliver stjålet.

Her er en oversigt over de primære funktioner:

Security Scanner – scanner din smartphone og SD kort med henblik på at blokere og fjerne virus, malware, trojanske heste, osv.

Secure App Search – hjælper brugeren med kun at finde og downloade apps som er 100% sikre.

Secure Web Browsing – advarer dig, hvis du er ved at surfe ind på et ondsindet eller farligt site.

System Manager – overvåger og håndterer din mobils dataforbrug, batteriforbrug og hukommelse.

Privacy Guard – identificerer installerede apps som kan udlevere dine personlige oplysninger uforvarent.

Data Backup – Tager sikre backupkopier af data på din smartphone til en cloud service.

Device Protection – lokaliserer en stjålen eller forsvundet smartphone via Find My Phone funktionen.

Tidligere artikelGratis online radio med WinAmp
Næste artikelVLC Media Player 2.0.5 frigivet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her