Gratis anti-virus program til Windows 7

0
886

Der findes et væld af anti-virus programmer som du kan vælge og vrage imellem, når du skal beskytte Windows 7 imod virus og spyware. Men hvilket anti-virus program skal du vælge? Spørgsmålet er ikke nemt at besvare, men vi vil her vise vores bud på et stabilt og gratis anti-virus program til Windows 7.

AntiVir er et anti-virus program, der er udviklet af en tysk virksomhed som hedder AV. AntiVir findes i både en kommerciel og freeware version – vi har valgt at anmelde freeware versionen som er gratis at bruge.

AntiVir er et komplet anti-virus program, der kan scanne din harddisk for virus-infektioner og døgnet rundt overvåger alle de filer som f. eks downloades eller overføres til din PC. Med den nye version af AntiVir beskytter programmet også imod det berygtede malware som hærger mange computere.

AntiVir har en række fordele som vi fremhæve – læs mere her:

Avira AntiVir ProActiv – er en komponent i AntiVir, der overvåger alle programmers aktivitet på din PC. Opdager AntiVir mistænkelig adfærd, så blokerer AntiVir automatisk programmet og dets handling. Så kan virus ikke snige sig ind i Windows.

AntiVir Guard – scanner alle filer som du henter fra f. eks hjemmesider, samt filer der overføres via USB, et netværk eller andre medier. Er en fil en potentiel trussel, så vil AntiVir med det samme advare dig og placere filen i karantæne. Så kan du løbende afgøre om filen er sikker eller den skal slettes.

AntiVir Generic Repair – er en funktion som introduceres med AntiVir. Generic Repair forsøger at genskabe og reparerer de skader virus eller spyware kan have påført dine filer. Har et malware program slettet nogle systemfiler, så kan AntiVir forsøge at redde filerne og genskabe den data de indeholdte.

AntiVir er klart en stor favorit hos redaktionen på Alt-til-Windows.dk og de fleste af vores computere er beskyttet med AntiVir. Den eneste ulempe ved dette gratis anti-virus program er, at AntiVir løbende viser reklamer for den kommercielle version på dit Skrivebord. Det kan være en irritationsmoment for nogle, men det kræver blot ét enkelt klik at lukke banneret ned.

Tidligere artikelSådan fjerner du en dual-boot fra Windows
Næste artikelGratis download af Windows 7