Gratis alternativ til Microsoft Word

0
440

Hvad enten du arbejder med tekstbehandling på dit arbejde eller skriver afleveringsopgaver til dit studie, så er det rart at have et godt tekstbehandlingsprogram som værktøj. De fleste af os er vant til at bruge Word fra Microsoft – det er et suverænt program til tekstbehandling, men der findes et gratis alternativ til Microsoft Word kaldet AbiWord.

AbiWord er 100% freeware og derfor gratis at bruge for på din computer. AbiWords indeholder selvsagt ikke lige så mange avancerede funktioner som Microsoft Word, endnu. Men programmet bliver løbende opdateret og der tilføjes nye og spændende funktioner hver uge.

I sin nyeste version af AbiWord kan du oprette en dynamisk indholdsfortegnelse og du kan indsætte grafiske billeder i din tekst – præcist som i Microsoft Word.

Samtidig kan AbiWord tjekker din skrevne tekst for stavefejl, men kan desværre ikke rette i grammatikken. Det kommer forhåbentlig i fremtidige versioner.

En anden ny funktioner er AbiCollab Web Services, der gør det muligt at dele dokumenter med andre brugere online. Især denne sidste funktion gør AbiWord til et seriøst og gratis alternativ til Microsoft Word – et tekstbehandlingsprogram til brugere, der ønsker freeware og er tilfredse med de begrænsede funktioner AbiWord har i forhold til Microsoft Word.

Download AbiWord

Læs om flere gratis alternativer til Microsoft Office her

Tidligere artikelOmgå din kopi-beskyttelsen på dine DVD-film
Næste artikelDownload Microsoft Office 2010 gratis

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her