Gadgets til Windows 7

0
503

I denne lille artikel har vi fundet nogle nyttige og sjove gadgets til dig, som du kan installere til Skrivebordet i Windows 7. Alle de gadgets vi anmelder er selvfølgelig freeware og de kræver stort set ingen systemressourcer at have aktive.

Kort fortalt, så er gadgets små programmer eller komponenter som vises i højreside af dit Skrivebord i Windows Vista og Windows 7. Gadgets tjener små praktiske funktioner, så brugeren ikke behøver at flytte sit fokus væk fra Skrivebordet for f. eks at se vejrudsigten eller tjekke kalenderen i Outlook.

Gadgets blev første gang introduceret i Windows Vista og i Windows 7 har Microsoft valgt at føre funktionen videre.

Windows 7 har et par standard gadgets liggende som du uden videre kan aktivere – det drejer sig f. eks om UR, Feed-overskrifter og Vejr for at nævne et par stykker. Du kan se og aktivere dine gadgets på følgende måde:

Klik på Startknappen og indtast “gadgets” i søgefeltet. Klik på Føj gadgets til skrivebordet.

For at aktivere en bestemt gadget i Windows 7, så skal du blot højreklikke på den pågældende gadget og vælge Tilføj.

Du får nu en oversigt over de gadgets som du har klar til aktivering i din version af Windows 7. I nederste højre hjørne kan du klikke på Hent flere gadgets online. du bliver nu viderestillet til Microsofts side for gadgets og herfra kan du føje flere gadgets til din samling.

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her