Frigør plads på din harddisk

0
192

Selvom de harddiske som følger med nutidens computere er på mange gigabytes, så er det faktisk stadigvæk muligt at løbe tør for harddiskplads. Det sker ofte, hvis man har mange film eller meget musik liggen på sin harddisk.

Hvis du ønsker en nem måde at frigøre mere plads på din harddisk vil vi anbefale at du anvender KCleaner. KCleaner er et freeware program, der hjælper med at finde overflødig data og junkfiler om du trygt kan slette.

KCleaner er intelligent og kan analysere hvilke typer data som er efterladt på din harddisk af afinstallerede programmer – eller data som ikke længere bliver brugt af det tilknyttede program.

Så udover at frigøre harddiskplads ved at slette midlertidige filer i Microsoft Windows, så er KCleaner i stand til at rydde op i data som ikke længere bliver brugt af større programmer som Java, Skype, Google Earth, Chrome, QuickTime, Adobe Reader og mange flere.

KCleaner er nemt at konfigurere og du kan specificere præcis hvilke typer af filer programmet skal finde og slette. Du har også mulighed for at foretage en “Secure Wipe”, der kort fortalt gør at den data du sletter med KCleaner ikke kan genskabes igen.

Så snart KCleaner er konfigureret efter dine behov kan du lade det operere i baggrunden i Windows, så vil KCleaner automatisk frigøre plads ved at slette overflødige filer et par gange om ugen.

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her