Freeware firewalls til Windows

0
200

Det er vigtigt at have en god firewall installeret, så din PC og følsomme data er beskyttet imod uautoriseret adgang og online svindel. I dette lille tip anbefaler vi tre freeware (gratis) firewalls til Windows som du bør overveje, hvis du ikke allerede har en firewall installeret.

En firewall er et program, der bliver opsat mellem din PC og et eksternt netværk – f. eks Internettet. Alt trafik (surfing, e-mails, chat, download) og interaktion mellem din PC og Internettet bliver så overvåget af din firewall.

Alt afhængig af styrken på din firewall, så vil skadelig trafik som virus, hacker-angreb, forsøg på svindel med din browser og hi-jacks (din browser bliver overtaget af et falsk website) blive totalt blokeret af en firewall inden din PC og din data bliver kompromitteret.

En god firewall er derfor et “must“, da ingen brugere ønsker at blive frastjålet følsom persondata eller virus inficerer programmer og Windows. Disse tre firewalls er alle freeware og kompetente til at løse sikkerhedsbrist på din PC.

Sygate Personal Firewall Free – er yderst enkelt opbygget og arbejder efter princippet “en firewall skal genere brugeren mindst muligt”. Alt trafik bliver filtreret af Sygate Personal Firewall Free og er der tegn på skadelig trafik, så blokeres adgangen med det samme. Nok det bedste freeware valg af firewall.

Download Sygate Personal Firewall Free

Comodo Internet Security – er både en freeware firewall og et anti-virus program. Det betyder, at du får beskyttelse imod både hackere og virus i et program. Comodo Internet Security fungerer effektivt, men “popper” desværre ofte op med advarsler og spørgsmål til brugeren.

AS3 Personal Firewall – arbejder lydløst i baggrunden i Windows og er særdeles gode til at konfigurere en lang række beskyttelse-regler baseret på dine valg. På den måde, så tilpasser AS3 Personal Firewall sig dine sikkerhedskrav og efter få dage vil AS3 Personal Firewall ikke længere spørge dig til råds om hvad du vil gøre ved en bestemt advarsel – denne proces bliver automatiseret til glæde for brugeren.

Download AS3 Personal Firewall

Tidligere artikelHjælp til Vista
Næste artikelMere hukommelse i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her