Forøg hastigheden i Google Chrome med OneTab

0
270

Du kan potentielt forøge hastigheden i Googles browser Chrome med et lille program kaldet OneTab. OneTab kan reducere forbruget af hukommelse i browseren med op til 95% og i enkle tilfælde og frigøre CPU ressourcer eftersom script-baserede sider bliver loadet lydløst i baggrunden.

Problemet med Chrome, og Firefox for den sags skyld, er at jo flere faneblade (tabs) du har åbne på samme tid desto mere hukommelse skal Chrome bruge. Du kan altid lukke din faneblad ned, men så har du mistet dem for altid. Løsningen er OneTab, der tilføjer en lille knap i Chrome og ved at klikke på den fjernes alle ikke-aktive faneblade.

De faneblade du lukker ned med OneTab kan altid genskabes igen, så du ikke risikerer at miste den side du havde åben – fordelen er, at imens OneTab har lukket dem ned bruger de ikke hukommelse. Du kan f. eks klikke på “Restore All” og alle tidligere aktive faneblade genskabes eller du kan genskabe et enkelt faneblad som du ønsker at benytte.

OneTab er et smart lille tilføjelsesprogram til Chrome, der tager kort tid at mestre og faktisk giver en markbar fordel til brugeren.

Download OneTab

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her