Fix sikkerhedshullet i Internet Explorer

0
272

Du har sikkert via diverse medier hørt om eller fulgt med i sikkerhedsproblemerne med som browseren fra Microsoft lider af, nemlig Internet Explorer. Adskillige IT-eksperter og sikkerhedsfirmaer har udtalt sig kritisk om et potentielt sikkerhedshul i Explorer, der tillader hackere og ondsindet kode i at få adgang til brugerens computere og misbruge den til kriminelle handlinger.

Nu har Microsoft frigivet en patch som fixer dette sikkerhedshul i Internet Explorer i versionerne 6, 7, 8 og 9.

Tidligere var Microsofts løsning på problemet, at brugere skulle løse det manuelt ved en række tiltag – men med denne patch bliver det hele klaret automatisk. Patchen er en såkaldt “Microsoft Fix it” fil som fungerer som et lille installationsprogram som du kører fra dit Skrivebord og det er installeret på kort tid.

Her er fremgangsmåden:

  1. Først skal du tjekke om Windows og Internet Explorer er 100% opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer. Det kan du gøre ved at besøge Microsoft Update
  2. Næste skridt er at downloade “Microsoft Fix it” patchen og afvikle den i Windows.
  3. Når du afvikler patchen vil installationen først skabe et “Gendannelsespunkt” som en sikkerhedskopi og dernæst fix sikkerhedshullet i Explorer.
  4. Ønsker du på et senere tidspunkt at afinstallere patchen kan du gøre det automatisk via dette link.

Microsoft selv oplyser, at det kun er 32-bit versioner af Internet Explorer som er udsat for angreb via den omtalte sikkerhedsbrist.

Tidligere artikelTag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
Næste artikelGammel Excel fejl, eksisterer stadig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her