Fix fejl og problemer i Windows 8

0
472

Selvom det nye styresystem; Microsoft Windows 8, ikke har så lang tid på bagen endnu, så vil der for flere brugere hurtigt opstå problemer eller ligefrem fejl som kan være ret svære at løse på egen hånd. Med freeware programmet Windows Repair, som vi tidligere har omtalt i forbindelse med Windows 7, kan du nu også anvende til fejlsøgning og rettelse af fejl i Windows 8.

Windows Repair er et alt-i-en softwareløsning, der hjælper med at reparere og rette en stor del af de almindelige problemstillinger som naturligt opstår i Windows 8.

Det kan være problemer med fejl i registreringsdatabasen som skaber ustabilitet eller fejlmeddelelser, fejl i Internet Explorer, Windows Update, Windows Firewall eller fejl som er opstået i forbindelse med en virus eller malware infektion.

Her er en oversigt over de vigtigste funktioner i Windows Repair:

– Reparerer registreringsdatabasen

– Reparerer Internet Explorer

– Reparerer Host filen

– Reparerer Winsock og DNS cache

– Fixer Proxy indstillinger

– Genopretter en fejlagtig Windows Update installation

og meget mere.

Første gang du bruger Windows Repair vil du blive præsenteret for fire trin du bør gå igennem førend den egentlige reparation. De fire trin er:

Clean Your System Of Infections – du bør være sikker på, at der ikke er aktivt virus eller malware på din computer. En reparation vil kun gøre det værre, hvis virus efterfølgende kan hærge uhindret.

Check File System – en gennemgang af filsystemet på harddisken er en særdeles god idé.

System File Check (SFC) – med en, i Windows indbygget, værktøj kan du tjekke om alle relevante systemfiler er intakte og ikke ødelagt.

System Restore & Registry Backup – altid førend enhver reparation, bør der foretages en genoprettelsepunkt eller en almindelige backup.

Download Windows Repair

Tidligere artikelGratis online radio med WinAmp
Næste artikelVLC Media Player 2.0.5 frigivet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her