Find ud af hvorfor din computer er langsom

0
316

Det er altid frustrerende, når din computer begynder at blive langsom og sløv, men at finde ud af hvilket eller hvilke programmer som er årsag til problemet kan være temmeligt svært. Soluto er en samling af systemværktøjer som kan hjælpe med at diagnosticere årsagen til problemer med ydeevnen og kan hjælpe dig med at løse dem.

Soluto er i stand til at foretage en grundig analyse af computerens opstartsprocesser og giver detaljerede oplysninger om, hvor længe de enkelte startapplikationer tager at indlæse. Årsagen til en langsom computer kan ofte ligge i unødvendige programmer i opstarten af Windows.

I stedet for at du tilfældigt sletter en række programmer i opstarten, så giver Soluto giver dig mulighed for at slette netop de programmer som sløver opstart og computeren generelt. Ved hjælp af en kombination af oplysninger om, hvor længe et bestemt program tager at starte sammen med detaljer om programmets formål, og hvilke fordele og ulemper der er forbundet med deaktivere det, kan du vælge, hvilke programmer du ønsker skal køre i Windows.

Soluto er baseret på millioner af andre brugeres erfaringer og rådgivning – med andre ord, så er Solutos anbefalinger hentet fra den virkelige verden og det er din garanti for at der ikke vil være nogen uventede bivirkninger. Selvom Soluto kun er på engelsk, så er Soluto et nyttigt systemværktøj og så er Soluto 100% freeware.

Bemærk, at Soluto installeres som en “beta” version med et væld af funktioner, herunder en Heal Crashes modul, der vil undersøge computernedbrud og systemfejl i løbet af de seneste 30 dage, og fremsætte bemærkninger til at hjælpe dig med at løse problemet.

Bedømmelse:

En hurtig og pålidelig måde at analysere din computer og reducere tiden ved opstart af Windows.

Tidligere artikelMount et CD Image i Vista
Næste artikelSlå automatisk login til

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her