Find problemer og fix ydeevnen i Windows

0
336

En del brugere af Windows oplever problemer med en langsom computer. Hele systemet bliver langsomt og det tager ekstra lang tid at afvikle et program eller køre en proces i Windows. Det smitter af på arbejdsglæden og humøret – heldigvis findes der en løsning fra Microsoft selv.

Microsoft har frigivet en lille Fixit (læs mere om Microsoft Fix it), der automatisk diagnosticere og retter årsager til langsom hastighed og ydeevne i Windows. Årsagerne kan være mange, men de mest almindelige er:

Alt for mange opstarts-programmer
For mange antivirus softwareprogrammer på samme computer
Flere end én bruger logget på computeren
Aktivering af avancerede visuelle effekter (som transparens, 3D osv.)
For mange aktive processer i Windows på samme tid
Uhensigtsmæssigt energiforbrug


Fixit fungerer som en lille fil du downloader, den hedder “MicrosoftFixit.performance.Run.exe“, og efterfølgende afvikler. Filen har karakter af et diagnosticeringsværktøj, der analyserer indstillinger i din version af Windows og tilbyder at rette problemer og fejl.

Efter en vellykket analyse vil Fixit tilbyde at registrere problemer og foretage rettelser automatisk eller du kan vælge selv at foretage dine rettelser. Vi anbefaler, at du selv vælger hvilke rettelser du ønsker foretaget – det er nu bedre selv at være herre over hvad der skal ske.

Du vil modtage en detaljeret rapport over hvilke årsager til problemer og fejl, der på nuværende tidspunkt er på din computer. I vores test var der f. eks for mange opstart-programmer, der skulle afvikles hver gang Windows starter op og det gav en forringet ydeevne.

Du kan downloade denne lille Fixit download og få analyseret din version af Windows på herfra:

Tidligere artikelTransformers 3 tema til Windows 7
Næste artikelTilføj og del netværksprinter i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her