Find opdateringer til dine favorit programmer

0
244

Med det lille freeware program SUMo kan du lynhurtigt scanne din computer for alle installerede programmer og få listet de opdateringer, der er tilgængelige. Fordel ved SUMo er, at du ikke selv skal være opmærksom på hvert enkelt program og manuelt opdatere med de seneste opdateringer. SUMo er oversat til dansk.

Download SUMo

For at give SUMo en chance skal du bare køre det og vente, imens SUMO bygger en database over alt din software på computeren. Klik derefter på “Check” knappen og SUMo vil gå online, sammenligne dine software versioner med den nyeste versioner – er der nyere version eller opdatering tilgængelig kan du markere softwaren og klikke på knappen “Get Update”.

Hvis du har en masse software installeret, så kan SUMo skabe en lang rapport, men heldigvis SUMO gør god brug af farvekoder og ikoner for at de relevante oplysninger skiller sig ud. Så softwareprogrammer med et grønt flueben ikon er ensbetydende med at programmet er i den nyeste version, programmer markeret med gult har kun en mindre opdatering tilgængelig og software med et orange udråbstegn skal virkelig fange din opmærksomhed, det betyder, at du din udgave af softwaren er forældet.

Når du har identificeret et program, du gerne vil opdatere, så skal du markere det og klikke på “Get Update” knappen. Dette vil desværre ikke viderestille dig til producentens hjemmeside, men du kan søge på nettet eller forskellige download-sites efter programmet med nogle få klik, og så bør være i stand til at opspore opdateringen ret hurtigt.

Bemærk, at et stigende antal af sikkerhedsværktøjer betragter SUMO som indeholdende spyware, da det leveres med “Relevant Knowledge“.

Bedømmelse:

SUMo er en n hurtig og enkel måde at identificere, hvilke af dine programmer som har opdateringer tilgængelige. Ulempen er, at SUMo ikke selv kan downloade den nyeste opdatering eller version.

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her