ESET lancerer NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 beta

0
310

Selvom ESET NOD32 Antivirus ikke nødvendigvis er det bedste sikkerhedsprogram til Windows, så er det stadigvæk populært blandt en stor gruppe af Windows-brugere.

ESET har for kort tid siden lanceret en beta-version af både NOD32 Antivirus og Smart Security 5 – du kan downloade versionerne længere ned i nyheden.

ESET Smart Security har fået en ny brugerflade med et mere overskueligt design og mere friske farver – sammenlignet med det tidligere lidt grå farvevalg. Som sikkerhedsprogram indeholder ESET Smart Security moduler til antivirus, antispyawre, en firewall og antispam. ESET Smart Security er derfor en “all-in-one” softwarepakke til Windows, der beskytter stort set alle aspekter af din computer.

ESET NOD32 Antivirus har fået samme opfriskning af brugerflade og design – det er også blevet nemmere at finde rundt i de forskellige funktioner og detalje-niveauet er reduceret betydeligt, heldigvis. ESET NOD32 Antivirus leverer antivirus beskyttelse til Windows og indeholder modulerne antispyware, Anti-Stealth og SysRescue – sidstnævnte hjælper med at genskabe essentielle systemfiler i Windows.

Eftersom både NOD32 Antivirus 5 og Smart Security 5 er i beta-versioner, så vil vi ikke anbefale at du installerer dem hovedløst – brug eventuelt en sekundær computer for en sikkerheds skyld. Vi oplevede ikke nogle graverede fejl i beta-versionerne, men det kan være forskellige fra computer til computer.

Download ESET NOD32 Antivirus 5 Beta

Tidligere artikelTransformers 3 tema til Windows 7
Næste artikelTilføj og del netværksprinter i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her