Derfor skal du udgive content via WordPress

0
243

Enhver virksomhed med respekt for sig selv er at finde på internettet. Det kan både være som webshop eller som en side, hvor man kan finde kontaktoplysninger og læse om virksomheden. Kunderne kommer dog ikke ind på din hjemmeside af sig selv. Det kræver en helt del optimering på forskellige parametre. Dette er med til at gøre dig mere synlig på Google, der er den store spiller inden for søgemaskiner.

Content (indhold) kan gøre din virksomhed mere synlig på Google. Med det rette content kan du forbedre din position på Google, når potentielle kunder søger efter noget, der er relevant for din virksomhed. Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du skal gribe content an, og hvad WordPress er for en fætter.

Hvad er content?

Content er en del af content-marketing. Når du benytter dig af content-marketing, gør du meget ud af at hjælpe kunder eller potentielle kunder med beslutningen om at købe et produkt hos din virksomhed. Med content-marketing skaber man content, der skal hjælpe kunden gennem sine forskellige købsbeslutningsprocesser. Når du laver content, prøver du at skabe noget indhold om dine produkter, services eller lignende, der kan skabe værdi for kunden. Det skal være noget, der er relevant at læse, når kunden overvejer at købe et produkt eller ydelse hos din virksomhed.

Med det rette content kan du hjælpe dine kunder godt på vej til at handle. Det ruster dem til at føle sig mere sikre, når de skal finde dankortet frem. Content kan være mange forskellige ting. Mange virksomheder vælger at starte en blog, hvor de kommer med inspiration, guides, tips, tricks eller andre former for indhold, der kan være relevant for dine kunder. Det er en god måde at samle alt dit content på, hvis kunden skulle være interesseret i at læse mere.

Hvad er WordPress?

Hvis du ikke allerede kender WordPress, får du her en lille introduktion. WordPress er et Content Management System (CMS). Det vil sige, at det er et system du kan benytte til din hjemmeside. Alt du skal gøre er at installere det på virksomhedens domæne. Med WordPress kan du nemt styre alt dit content i forhold til opsætning og struktur. Det kan dog også bruges til mange andre ting.

Hvorfor har jeg brug for WordPress til min hjemmeside?

Hvis du har besluttet dig for, at du skal til at gøre mere ud af din content-indsats, kan det være en rigtig god idé at anvende WordPress til dette. Det er en nem måde at strukturere dit content på. Der er flere gode fordele, der gør WordPress til et rigtig godt Content Management System.

Først og fremmest er det open source. Det betyder, at det er gratis for dig at installere på dit domæne. Derudover er det nemt at gå til. Er du nybegynder inden for content-verden, vil du nemt kunne finde ud af at bruge WordPress. Det er yderst brugervenligt. Der er gjort meget ud af, at brugerfladen skal virke intuitiv. Det kræver ikke en doktorgrad i IT for at kunne manøvre rundt i WordPress. Selvfølgelig skal man bruge lidt tid på at sætte sig ind i de forskellige situationer, men du vil sikkert hurtigt opdage, at det er forholdsvis ligetil.

Derudover findes der flere former for udvidelser til WordPress. Der er et stort udvalg af plugins, som kan anvendes til WordPress. Plugins er funktionalitetsudvidelser, der giver dig flere muligheder i WordPress. Det kan der være mange fordele i. Skal dit content hjælpe dig med at øge din synlighed på Google, findes der flere plugins til WordPress, der kan hjælpe dig med dette. Det kan fx være Yoast eller All in one SEO.

Med WordPress kan du nemt gøre dit content brugervenligt for læseren. Der findes en masse forskellige designskabeloner, der gør det nemt for dig at klare opsætningen af dit content. Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, når du skal administrere dit content. Det har WordPress gjort for dig. Mulighederne er mange med WordPress, og det er et system, der er forholdsvist let benytte, når først du har lært det at kende.

Skal du selv gå i gang med WordPress eller skal du spørge om hjælp?

Når du skal til at have installeret WordPress på dit domæne, er der flere trin, du skal igennem. Det kan for nogle virker forholdsvist simpelt, mens andre hurtigt bliver frustrerede. Er du ikke vant til at arbejde så frygtelig meget med systemer og IT-programmer, kan det være en fordel at bede om hjælp. Der er flere forskellige virksomheder, der tilbyder at sætte din hjemmeside op via WordPress. Det betyder, at de sørger for det hele. Både installeringen og opsætningen. Typisk vil de også gerne introducere systemet for dig. De hjælper dig med at komme ind i, hvordan det fungerer, og hvordan du skal bruge det.

Er du helt ny indenfor det at skulle styre en hjemmeside, vil dette muligvis være en god løsning for dig. Der giver dig en sikkerhed for, at det bliver gjort rigtigt. Alternativt skulle du selv begive dig i kast med det. Du ville muligvis ikke være helt sikker på, hvad du lavede, og det kan være en frustrerende situation at stå i, når man gerne vil gang med sin hjemmeside og sit content. Ønsker du assistance til WordPress, kan du finde det her.

Er du ikke bange for at begive dig ud i at gøre det selv, er det bare med at komme i gang. Hvis du er en smule ferm med en computer, vil det være forholdsvist nemt at få det installeret og sat rigtigt op. Det er en god idé at følge en guide til, hvordan du skal installere WordPress. Der får du gode tips og tricks til, hvordan du gør det bedst muligt. Sådan opsætter du WordPress på din egen hjemmeside.

Tidligere artikelFå overblik over din økonomi med Spiir
Næste artikelTips til at øge produktiviteten på arbejdspladsen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her