Den gratis online version af Microsoft Office

0
491

Windows Live Office er online versionen af Microsofts populære kontorpakke, Microsoft Office. Selv om den ikke er så fuldstændig, som dens Skrivebords-modpart, er Windows Live Office stadigvæk et meget praktisk hjælpeprogram til at styre dokumenter, regneark og præsentationer online.

Der er tre væsentlige apps (mindre applikationer) tilgængelige på Windows Live Office, nemlig Words, Excel og PowerPoint. Med dem vil du kunne arbejde med tekstdokumenter, regneark og præsentationer, som du plejer at gøre med Microsoft Office.

Det er åbenlyst, at du ikke har lige så mange hjælpeprogrammer og valgmuligheder som standard og købeversionen af Office, men modsat, er du i stand til at arbejde med dine dokumenter så at sige hvorsomhelst, nårsomhelst og det kræver blot at du har internetforbindelse.

De tre apps der er indbefattet i Windows Live Office lancerer en brugerflade, der er lig det på dit Skrivebord og er fuldstændig selvforklarende (intuitiv). Du kan ikke kun oprette og udsende dokumenter online, men du kan også downloade filer til din computer, dele dem via et link og uploade filer fra dit harddisk. Med henblik på sidstnævnte, så tilbyder Windows Live Office op til 25 GB gratis lagerplads – servicen SkyDrive – til at lagre dine filer.

Alt i alt, så er Windows Live Office en “light” udgave af det originale kontorprogram, men det fungerer helt udemærket som et online hjælpeprogram til daglig styring af dokumenter og redigeringsopgaver. Windows Live Office vil især glæde den travle forretningsmand eller medarbejderen, der ønsker at synkronisere og holde styre på dokumenter fra flere computere. Det skal dog bemærkes, at Windows Live Office endnu ikke er oversat til dansk.

Besøg Windows Live Office

Ønsker du hjælp til hvordan du benytter Windows Live Office og SkyDrive til at gemme dokumenter og data online, så har vi fundet denne YouTube video, hvor bloggeren Deepak gennemgår processen. Videoen er desværre kun på engelsk, men forholdsvis nem at følge med i rent teknisk.

Tidligere artikelBeskyt dine personlige oplysninger i Vista
Næste artikelMicrosoft frigiver Office 2013 som Customer Preview

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her